Mi a teendő? Sűrgős! Bővebb info lennt!
A rendszer problémát talált, és a windows a számítógép károsodásának megelőzése érdekében leállt.
Végezzen vírusellenőrzést. Távolítsa el az esetleges újonnan telepített merevlemezeket és merevlemez vezérlőket. Ellenőrizze, hogy a merevlemez megfelelően van e konfigurálva és lezárva. Futtassa a CHKDSK /F programot a lemezhibák megkeresésére, majd indítsa ujra a szám.gépet.
Techinfo: *** STOP: 0x0000007B ( számok...)
és ha nem tudja javítani?
igen valamit töröltem a regeditből, de sztem inkább félrenyomtam valamit, mert játékok regisztrációs kulcsait töröltem. figyelj ha megadod msn-ed akkor talán többet tudsz segíteni ha van időd. kösz előre is
na javítást választottam és azt irja ki : A telepítő nem talált a számítógépben telepített merevlemezes meghajtót.
Ellenőrizze, hogy van e bekapcsolt merevlemezes meghajtó, és az megfelelően csatlakozik-e a számítógéphez és a lemezzel kapcsolatos hardverbeállítás megfelelő-e. ehhez lehet, hogy szükség van a gyártó által biztosított diagnosztikai, illetve beállító program futtatására.
A telepítés nem folytatható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!