Mi használ ennyi memóriát?
Nekem 2Gb-ből kb 6-700at használ, gondolom 64-bites van neked arról úgy tudom kicsit többet eszik.
Anno én a szolgáltatások kikapcsolgatásával játszogattam, mikor 800Mb körül evett alapon.
A böngészők is memóriába gyorsítótáranak azt hiszem, meg elég rendesen kiveszik a részüket a fogyasztásból.
Esetleg kell próbáni egy vírusírtást, hátha vmi háttérben fogyaszt.
" a feladatkezelőben látható programok nem használnak annyi memóriát, mint amennyit kiír melléjük"...ezt nem teljesen értem, de annyit használ amennyit kiír a feladatkezelő (nemhiába méri), mondom esetleg egyes szolgáltatások fogyaszthatnak, arra vagy olvasgatsz oldalakon, vagy kipróbálod a Game booster 3-at, énnekem elég jól visszaveszi a fogyasztást, így játékok mellé használom, alapjáraton meg hagy egye a ramot azért van.
Esetleg még egy Advanced System Care free-t ajánlok, abban van olyan opció hogy smartram, azzal lehet a ramot kipucolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!