Windows egyedi telepítő készítése hogyan (többi lent)?
Van egy bizonyos RT Seven Lite nevű programom. Ez olyan, mint az XP-hez volt Nlite. TÖkéletesen működik, cserélem a témákat, beállítom a szolgáltatásokat, benyomom a plusz programokat a windows 7 telepítőjébe. Aztán...:
- Nem tud lemezt írni nekem (azt mondja, hogy tmp.iso fájl nem található)
- Nem tud ISO-t csinálni, helyette egy üres parancsikont hoz létre, aminek a célja a semmire mutat
- Pen-drivera rá tudtam írni, de ugyanolyan, mintha hozzá sem értem volna: semmilyen egyedi beállításomat nem hagyta meg.
Lehet, hogy nem applyzok normálisan? Bár én már hatszázszor rányomtam az applykra. Vagy lehet, hogy az a hiba, hogy beta (beta 2.6). De van egy másik, Release Candidate 1.7 - s a 2.6-os bizonyára egy következő változat után van, aminek csak jobbnak kéne lennie... de ugyanúgy néznek ki...
Pls help.
Köszi a választ, meg a linket, de már minden rendben van. Annyi volt a hiba, hogy nem nyomtam meg a commitot. Most már igazi effektekkel felturbózott win7-em van longhorn témákkal, s minden rendben, gyorsabb, mint alapból :)
De amúgy az ajánlásod XP-re van, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!