Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit jelent a kékhalál utáni...

Mit jelent a kékhalál utáni újraindulásnál a KERNEL POWER 41 hibakód?

Figyelt kérdés

Windows 7-nél csak úgy fogja magát a gép és leáll, majd újra indul, rendszertelen időközönként.

Kicseréltem a merevlemezt, majd újratelepítettem a Windows-t, egy ideig minden jó volt, nemrég újra kezdte a leállásokat.

Az eseménynaplóban ezt találtam:

Napló neve: System

Forrás: Microsoft-Windows-Kernel-Power

Dátum: 2011.07.16. 17:28:47

Eseményazonosító:41

Feladatkategória:(63)

Szint: Kritikus

Kulcsszavak: (2)

Felhasználó: SYSTEM

Számítógép: Niki-PC

Leírás:

A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.

Esemény XML:

<Event xmlns=" [link]

<System>

<Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Power" Guid="{331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}" />

<EventID>41</EventID>

<Version>2</Version>

<Level>1</Level>

<Task>63</Task>

<Opcode>0</Opcode>

<Keywords>0x8000000000000002</Keywords>

<TimeCreated SystemTime="2011-07-16T15:28:47.500000000Z" />

<EventRecordID>15709</EventRecordID>

<Correlation />

<Execution ProcessID="4" ThreadID="8" />

<Channel>System</Channel>

Köszi a segítséget!

2011. júl. 18. 11:15
 1/2 anonim ***** válasza:

A leírásban már meg van adva a miértje:) Egyébként a Kernel szó a rendszermagot jelenti. A hibát csak egy teljes újratelepítés oldja meg valószínűleg. De lehet, hogy hibás az alaplap, és valami létfontosságú áramkör nem kap áramot.

Meg szeretnélek kérni arra, hogy próbáld ki egy másik operációs rendszerrel is a dolgot. Tölts le egy Ubuntu Linuxot. Ingyenes, jogtiszta, és könnyen kezelhető.

Mivel nyílt forráskódú ezért elég komoly közösség áll mögötte, így ha hibát dob hamar tudnak segíteni neked itt : [link]

Telepítsd fel, gyerekjáték az egész, Windows mellé is fel tud települni, így adatvesztésed sem lesz.

Szerintem ha hasonló problémája lesz, akkor a gépedben van a hiba.:) ha kell segítség írj privit:)

2011. júl. 18. 12:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösz a segítséget! Megpróbálom.
2011. júl. 18. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!