Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem működik az msn-en a...

Miért nem működik az msn-en a Plus Funkció? Bővebben lent?

Figyelt kérdés
Szóval 64 bites Windows 7etet használok és nem volt rajta messenger, én letöltöttem a Windows live Messenger 2009-et az működik, majd feltelepítem a plusot és azt írja, hogy feltette, de ennek semmi jele sincs mert ugyanolyan marad az msn mint volt. (próbáltam többfajta plusot letölteni de semmi sem változott)most mit csináljak? semmi szkript sem működik így... nagyon rossz.. ötlet?
2011. júl. 17. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyan ez a helyzet nálam is,ugyan így 64bites win7tel... én is nagyon megköszönném a válaszokat:)
2011. júl. 18. 02:32
 2/4 A kérdező kommentje:
letöltöttem a 2011-es msn-t és feltettem, letöltöttem a hozzá való plusot (5) és ugyan az a probléma mintha ott sem lenne.. ötlet?
2011. júl. 20. 15:42
 3/4 anonim válasza:
nekem el is basz*a az msn-emet :S
2011. júl. 20. 16:54
 4/4 anonim válasza:
nekem is az msn-t tönkre tette de újratelepitetem a Windows-t aztán működöt.
2011. aug. 1. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!