Ezt az alkalmazást hogy hozhatom elő windows 7, (Acer), többi lent?
Figyelt kérdés
Nekem Acer Aspire 5940G laptopom van. Minap csak vittem át a gépet (kikapcsolt állapotban!). Letettem az asztalra, véletlenül (ahogyan fogtam) beindult. Azt hittem alvó állapotban van, de kiderült, hogy mégsem: Boot képernyő stb. Nyomkodtam az F8-at, hogy ne induljon be a windows (ami egyébként nem is jó rá... CTRL+ALT+DEL-t kellett volna) és erre bejött ez: Acer InstantON Arcade. Olyan, mint a Media Center. De nem töltött be a windows! És úgy működött. Lehetett benne képeket, videókat nézni... és a LÉNYEG, hogy most nem tudom behozni. Gondoltam, hogy rákeresek a neten (de se ott, se a kézikönyvben, se az ACER-nél nem írták, hogy kell előhozni). Tudtok segíteni? Tudom, hogy utána kell néznem, de megtettem, nem vagyok sügér, de nem írnak róla. Csak akinek esetleg hasonló van (mert ez másik Aspirekben is benne van és elvileg kapcsolódik az Arcade Deluxe-szal, légyszi segítsen, mert ez nagyon kéne). Ilyent akarnak a win8-ba, nekem meg megvan. Fél évig nem jöttem rá, de most sem sikerült...2011. júl. 17. 18:29
1/2 Manesz válasza:
Kapcsold be... Mikor elérhetővé teszi a Boot menüt akkor lépj be és F8 (3 vagy 5 megnyomásra elvileg aktiválódik)
2/2 A kérdező kommentje:
A BIOS-ba lépjek be? Vagy a boot menübe? (Ha félreértés lenne, asszem lehet is nem az F8 nem működik, hanem az a windows előtti izé... InstantON Arcade, ami olyan, mint a Media Center. Az nekem nagyon kéne, mert az jó zenehallgatásra és nem kell várni a kínos betöltést és szerintem annyit nem fogyaszt az aksiból, meg a memóriából, mint a Windows 7). Az nagyon érdekelne, vagy ha tudsz akkor linkeljél egy útmutatót, hogy melyik gombbal kell előhívni, mert már mindent végigpróbáltam :( De nem sikerül!
2011. júl. 17. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!