Mi a neve annak a programnak ami autómatikusan rálicitál az elöttem licitálóra az ebay-en?
Figyelt kérdés
A tv-ben láttam hogy van ilyen program.Megadok egy limitet és azon belűl autómatikusan rálicitál az elöttem licitálóra,feltéve ha ő nem nagyobb összeget adott meg. Az a baj hogy mindig az utolsó másodpercben lemaradok az áruról.2011. júl. 17. 12:54
1/1 anonim válasza:
Az aukciós portálok szinte mindegyike tud ilyet. Azaz megadod, hogy az adott termék neked mennyit ér meg amennyiben licitálós tétel, azt az összeget beírod, a rendszer ennek az összegnek az erejéig mindig licitál helyetted. Ha túl ment a licit a te általad megadott összegen akkor értesítést kapsz. Ha nem és lejárt az aukció akkor max az általad megadott összegbe kerülhet az áru. De remélhetően inkább olcsóbban jutsz hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!