Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudom rárakni a gépemre...

Hogy tudom rárakni a gépemre úgy a WINDOWS XP-t hogy a jelenlegi fájlok ne vesszenek el?

Figyelt kérdés
lehetséges?
2011. júl. 16. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Elvileg formázás nélkül is mennie kell, erősítsen valaki meg.

Amúgy, hány partíciód van?

G.

2011. júl. 16. 18:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen gond nélkül lehet 1 gépen egyszerre több op.rendszer

(telepítésnél ne formázz)

2011. júl. 16. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Az XP a rendszerpartíció formázásával indít szerintem.

A C:-n vannak a jelenlegi fájlok? Vagy van nekik külön partíció? (pl. én D:-re szoktam mindent tenni, így a C: rendszerpartíció nyugodtan törölhetú, újratelepíthető)

Most milyen fájlrendszered van? (vagy milyen oprendszer?)

2011. júl. 16. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:
igen, ahogy előtte írták lehet más mellé odatenni, de így szeretnéd? nem úgy hogy lecseréled és legyen egy "normális" XP-d?
2011. júl. 16. 18:53
 5/8 anonim ***** válasza:

XP-t elkezded telepíteni, egyszercsak kiírja, hogy talált egy már létezőt /feltételezve, hogy a régi XP-d fájljait akarod megtartani/, és megkérdezi, hogy mit szeretnél:

- új XP;

- régi "újratelepítése", itt minden régi megmarad, de nem ajánlom, mert az összeszemetelt registry is marad.

2011. júl. 16. 19:07
 6/8 A kérdező kommentje:
a lényeg az lenne, hogy jelenleg a C -n van a Windows 7 a D-n a fájljaim (TÁROLÓ) ezeket szeretném megtartani. A D-re fellehet rakni XP-t úgyhogy a fájlok a D-ről ne vesszenek el?
2011. júl. 16. 19:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Elvileg igen, ha van elég hely, de valaki megint erősítsen meg, mert ilyet még nem csináltam.

G.

2011. júl. 16. 23:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Telepítéskor ne formázd a D-t, és simán megmarad minden rajta, csak az XP alatt az lesz a C.
2011. júl. 17. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!