Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hiányán tegyek mentést minecra...

Hiányán tegyek mentést minecraft 1.7 betaba?

Figyelt kérdés
ha valló tudja old írja le és egy linket is hogy honnan tudnék Me réseket letölteni :)
2011. júl. 16. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Bocs, mi is a kérdés? Lehet hogy velem van a baj, de nem tudom értelmezni! :)

Én Minecraft 1.7.3-at használok, a mentéseket a "Saves" nevű mappában találod meg, későbbi verziót frissítesz újabbra, akkor a mentéseid megmaradnak, de ha újonnan telepíted, akkor is a "Saves" mappába tedd vissza őket!

Út a "Saves" [Mentések] mappáig: Nyitsz egy új ablakot, fenti címmezőbe írd bele: &appdata&

Ezek után eljutsz egy könyvtárba, ott ".minecraft" mappa és az elméletileg már tartalmazza a "Saves" mappát!

2011. júl. 16. 16:23
 2/6 A kérdező kommentje:
áááhh te jó ég telefonom beillesztett mindengféle idióta szavakat :D bocsi ha hülyén jött ki XD
2011. júl. 16. 19:58
 3/6 A kérdező kommentje:
de a válasz pont segített köszi :)
2011. júl. 16. 19:59
 4/6 A kérdező kommentje:
ja azt el is felejtettem hogy ahoz a mappához egész pontosan hogy jutok el? :) csak mert nem jöttem rá abbol ahogy leirtad:D tudom hülye vagyok
2011. júl. 16. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Win 7 esetében:

Megnyitod a Start menüt > az alul lévő keresőmezőbe beírod: %appdata% > ezek után megnyílik egy újabb mappa, ahol látni fogod a ".minecraft" nevű mappát (legfelül), abban van egy "Saves" mappa és oda kell beilleszteni a mentéseket!

XP esetében:

Megnyitod a Start menüt > Futtatás > Beírod: %appdata% > (innen ugyanúgy tovább, mint a fentiekben!)

2011. júl. 16. 21:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi már megvan!^^
2011. júl. 17. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!