Milyen equalizer programokat ismertek windows 7-re?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, mint XP esetén a Realtek HD Audio-nak volt. Tehát, nem egy lejátszó program, hanem csak egy sima equalizer ami az egész oprendszer hangzását kezeli.2011. júl. 15. 19:54
11/18 P.O.C. válasza:
12/18 A kérdező kommentje:
Hoppá! Most, hogy említed, rájöttem, hogy eddig hülyeséget beszéltem. Nem Realtek Audio bla-bla-bla volt a gépen, amikor XP-m volt, hanem "VIA HD Audio Deck". És volt hozzá equalizer. Na akkor kipróbálom, ezt, amit linkeltél.
2011. aug. 16. 21:32
13/18 A kérdező kommentje:
Sikerült! Köszönöm a segítséget :)
2011. szept. 6. 13:44
14/18 anonim válasza:
1. Vezérlőpult
2. Álísd át a ball felső sarokban a nézetet kategóriákra
3. katt a hadver és hangra és ott lesz olyan h realtek vagy soundmananger na az kell neked és ott lesz vhol az equalizer.
ha nem működik akkor menj fel az az alaplapgyártó honlapjára honlapjára keresd meg a modelt amit használsz és oda lesz írva a hangkártya na arra keress rá a neten és lesz hozzá driver szedd le majd telepísd, ha kész ugyan az ami pontokba van szedve az 1-től kezdve
15/18 vukovics alias válasza:
nekemis ez van win 7 ultimate-n de telepitettem a realtek-et de nem kompatiblis vagy nem tudom mindig lefagy de keresek valamit és szolok...
16/18 anonim válasza:
Én a sima gépes equalizerrel csináltam meg, nem úgy ahogy az 1# írta, de sikerült!
Vezérlőpult, hang, hangszóról, és ott a javítások!
17/18 anonim válasza:
Ezt használd, én nagyon régóta kerestem ilyen progit, mivel Windows 10-et nem támogatja az IDT Hangkártyám..
Ez a megoldás! ;)
18/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok, konkrétan az IDT Control Panelt, ami kezeli a hangszineket, DFX-et töltsd le, tedd fel, és élvezd! ha vagy torrent oldalon, ncoreon fenn van a teljes változat crackelve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!