Mi lehet ez? Talán vírus? Hiába telepítem újra a számítógépet vagy formázom meg a lemezeket, bekapcsoláskor mindig ezt a hibaüzenetet kapom: Exception Processing Message c0000013 Parameters 75b3bf7c 4 75b3bf7c
Utánanéztem. A következő dolgokat teheted (a sorrend mindegy, de az 5-ös csak vészmegoldás)
1. Csinálj egy átfogó vírus-ellenörzést.
2. Próbáld meg megcserélgetni a meghajtóid neveit (C:-t D:-re s ilyesmi)(állítólag sokaknak működött)
3. Próbáld uninstallálni a Floppy meghajtódat - vagy tegyél be mindegyik meghajtódba (kártyaolvasó, CD-DVD-ROM, Floppy) lemezt (ez is szokott működni)
4. lehetséges, hogy valamelyik program keres a meghajtókban lemezt (pl. Norton, HP programok, Quicktime), s ezt le kell állítani (mármint nem a programot, hanem a keresést)
5. Tüntesd el a hibaüzenetet. Bár ez nem jelent igazi megoldást, de az is valami
a meghajtócseréhez: jobb klikk a Sajátgépre --> Manage --> Disk management Ott a jobb alsó sarokban keresd meg a Removable media" és "No media" részeket. Ott jobb klikk a meghajtóra és Change Drive Letters and Paths. Ott Change, majd a lenyítóban kiválasztod a kívánt betűt (pl. R:) Tanács: a C meghajtód hagyd békén. csak a Floppy, DVD, ilyesmi meghajtóiddal foglalkozz.
Alternatív megoldás: Törölj ki a My Recent Documentsből mindent.
Remélem segítettem. Sok sikert.
egyszerű
mindegyik meghajtóba raktam lemezt
Sziasztok!
Nekem is hasonló a problémám de nekem az eleje más.
nem c0000013 hanem c00000a3 és csak akkor jön elő ha az USB portokat használom a telefonommal.
Csak akkor jön helyre ha újra indítom a gépet.
Van valakinek ötlete, hogy hogy lehetne másként is megoldani?
Kérdező.. de meddig raktál bele lemenzt??
Meg mieet ? Mind1??
Nekem is ez az üzenet jön be mindig ha bekapcs a gépem. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!