Hogyan aktiváljam a windows 8-at?
Sziasztok! Letöltöttem a windows 8 7955-öt(x86), de nem tudom sehogy sem aktiválni, mert lejárt a bétatesztelési idő.... De ez a legújabb 32 bites béta nem?
Akkor hogyan aktiváljam? Mert így két óránként leáll :S
Előző! Ez jó volt.
Ám ennek a buildnek köze nincsen a betahoz (ami idén szeptemberben fog megjelenni) és ráadásul nem is a legújabb (van már build 7989 is). Nem tudom ezt honnan vetted kérdező, mert nem igaz. Ez egy alfa.
Egy kis segítség:
Milestone 1
Milestone 2
Pre-Milestone 3 (ez a tiéd)
Milestone 3 (ez a build 7989)
Beta 1 - szeptember
RC (release candidate) - 2012 január
RTM (végleges) - 2012 május
Igazából nem tudom mi a hiba, mert nekem megvan ugyanez és semmit nem ír ki - lehet, hogy már aktiválva van :P
Nekem egyszer nem pampogott: jobban működik, mint a win7 (virtualboxon! - 500 MB-t fogyaszt).
Jó, tudom h ez nem béta, csak én az RC-ig valamiért az összeset így hívom :D
Ennyire azért nem vok kezdő :) A Win7-nél is szinte az összes "bétát" felraktam.
De te honnan töltötted le? Mert nekem nem adja be rendesen a Genuie Centert... El van csúszva ott a kép, és csak egy-két mondat látszik... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!