Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan aktiváljam a windows 8-at?

Hogyan aktiváljam a windows 8-at?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Letöltöttem a windows 8 7955-öt(x86), de nem tudom sehogy sem aktiválni, mert lejárt a bétatesztelési idő.... De ez a legújabb 32 bites béta nem?

Akkor hogyan aktiváljam? Mert így két óránként leáll :S

2011. júl. 14. 18:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Előző! Ez jó volt.

Ám ennek a buildnek köze nincsen a betahoz (ami idén szeptemberben fog megjelenni) és ráadásul nem is a legújabb (van már build 7989 is). Nem tudom ezt honnan vetted kérdező, mert nem igaz. Ez egy alfa.

Egy kis segítség:

Milestone 1

Milestone 2

Pre-Milestone 3 (ez a tiéd)

Milestone 3 (ez a build 7989)

Beta 1 - szeptember

RC (release candidate) - 2012 január

RTM (végleges) - 2012 május

Igazából nem tudom mi a hiba, mert nekem megvan ugyanez és semmit nem ír ki - lehet, hogy már aktiválva van :P

Nekem egyszer nem pampogott: jobban működik, mint a win7 (virtualboxon! - 500 MB-t fogyaszt).

2011. júl. 15. 20:48
 12/13 A kérdező kommentje:

Jó, tudom h ez nem béta, csak én az RC-ig valamiért az összeset így hívom :D

Ennyire azért nem vok kezdő :) A Win7-nél is szinte az összes "bétát" felraktam.

De te honnan töltötted le? Mert nekem nem adja be rendesen a Genuie Centert... El van csúszva ott a kép, és csak egy-két mondat látszik... :S

2011. júl. 15. 22:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Igazából fogalmam sincsen honnan töltöttem le (mert 3 napig tartott valamilyen torrentről és egyszerre 2-t töltöttem a 7850-est, de felfüggesztettem, mert előbb lejött a 7955-ös és az a jobb). De nekem sem nyílt meg a genuige center, leállt az explorer (intéző) és újra kellett indítani. Minden esetre nálam kiírja a kódsort meg mindent, és a confidentialt, alatta meg semmi baj nem volt és vagy négy hónapig ott volt virtual PC-n, egyszer nem pampogott, semmi baja nem volt, sebességben és energiagazdálkodásban sokkal jobb, mint a win7 :)
2011. júl. 16. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!