Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Cleaner és Defrag ugyanazt...

A Cleaner és Defrag ugyanazt a célt szolgálja, és ha igen, nem fölösleges dolog mindkettőt telepíteni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 08:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem ugyanazt a célt szolgálják. Az első felesleges dolgokat töröl, a másik nem nyúl semmihez, csak rendezi a hd-n a fájlokat "optimálisan". Érdemes mindkettőt használni, gyorsabb lesz az opr. működése, és nem fogy a szabad hely...
2009. ápr. 1. 08:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Én feltettem ugyan egy kérdést, mert nem vagyok biztos a válaszban. De azért sejtem, mi lehet az, és ez különbözik a kapott választól. A Cleaner, ugye, töredezettség-mentesíti a lemezt? De a Defrag magyarul szintén tördezettség-mentesítést jelent, más szóval mindkettő ugyanazt csinálja (a Defrag persze optimizál is). Ezek után kíváncsi lennék mások véleményére is.
2009. ápr. 1. 11:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Cleaner: Kitakarítja a gépedről a fölösleges fájlokat (pl.: internetelőzmények, régen uninstallált programok bejegyzései stb.)

Defrag: Töredezettségmentesít, NEM töröl semmit, csak gyorsabbá teszi a programok működését azáltal, hogy egymás mellé helyezi őket. Az optimalizálás itt azt jelenti, hogy a merevlemez külső vagy belső részére helyezi a fájlokat.

2009. ápr. 1. 12:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A "Cleaner" takarítást jelent, ezért írtam "a felesleges dolgokat törli", amint a második válaszadó írta...Használd mindkettőt nyugodtan. A CCleanert érdemes leginkább... [link]
2009. ápr. 1. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogy ha valaki írt egy teljesen értelmes első választ, miért kell nyomoréknak lenni, és leszólni, hogy te nem ezt kérdezted? De, ezt kérdezted. Az meg, hogy angolul nem tudsz, és a cleaner töredezettségmentesít neked, hát istenkém, erről hadd ne mi tegyünk.
2009. ápr. 2. 17:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszhoz. Teljesen igazad van, a baj tényleg az, hogy nem tudok angolul. Megkövetlek.
2009. ápr. 3. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!