Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Gigabyte netbook nem ismeri...

Gigabyte netbook nem ismeri fel, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nemrég kaptam egy Gigabyte netbookot, és most jutottam el odáig, hogy Bluetooth-al szeretnék zenéket küldeni a telefonomra a gépről. Viszont nem ismeri fel a bluetoothot. Nemrég nyomtatót szerettem volna hozzáadni, viszont nyomtatni nem tudtam vele, de scannelni igen. A Nyomtatóknál és Eszközöknél a bluetooth és a nyomtatók ikonjai mellett sárga háromszögben felkiáltó jel van.

Lehet telepítenem kellene valami programot? Nem vagyok egy számítógép zseni, légyszi aki tud segítsen :) Köszi előre is!

2011. júl. 14. 13:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hanem biztos a sárga háromszög azt jelenti, hogy az eszköz nem működik, vagy hibásan működik. Google-zd ki a driver-jét (gyártó és típus után írd hogy driver), törlsd le és telepítsd fel
2011. júl. 14. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!