Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem megy az új család...

Miért nem megy az új család sims 2-ben?

Figyelt kérdés

Szevasztok!

Szóval van egy alap nem eredeti sims 2 játékom. Felraktam rá a házikedvenceket meg pár kiegészítőt. Most új családot szeretnék csinálni viszont valamiért nem megy.

[link]

Ez a hibaüzenet fogad mindíg :(.

2011. júl. 11. 20:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem ideírni hogy csak akkor merült fel a probléma miután telepítettem a kiegészítőket és a többi kiegészítő az olyan hogy mondjuk paloták meg az ilyesmi kiegészítők :D.
2011. júl. 11. 20:32
 2/4 anonim válasza:

Hiba az első mondatban:

"Szóval van egy alap nem eredeti sims 2 játékom"

nem eredeti játék nem garantálja hogy működjön is a gépeden.

2011. júl. 11. 20:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Jó... ezeket mind tudom. Viszont az alap sims 2-ben simán ment. Így kiegészítőkkel nem megy. Valami megoldást valaki mondhatna már.
2011. júl. 11. 21:11
 4/4 anonim válasza:
Üdv! Megnéztem az egyik eredeti Sims 2 kiegen mi lehet a probléma oka (én egyszerre játszom másoltan és eredetin) Először is nem egy mappába telepítetted a játékot (alapot) a kiegekkel? Mert ha igen a fájlok felülíródnak stb... Lehet hogy csak az adott szomszédságban nem tudsz családot csinálni? Ha igen, és zavar sajnos inkább telepítsd újra a játékot, ha akkor is rossz, valószínűleg hibás programot töltöttél le. Ha nem zavar és csak egy szomszédságban nem tudsz családot szerkeszteni, akkor szerintem hagyd inkább és kezd új szomszédságot. Ha pedig sehol sem lehet családot csinálni, próbáld meg újratelepíteni, ha akkor sem megy a program hibás, de talán tudok linkeket küldeni működő kiegekről. :)
2011. júl. 12. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!