Képszerkesztő program ami magyar nyelvű?
CorelDraw ezt 20 éve tudja.
Nem ingyenes...
Hát ez az,hogy nekem ingyenes kéne,mert csak ezt az 1 képet kéne átszerkeszteni.
Azért köszi.
Ilyet lehet GIMP-ben is: (ingyenes, van magyar nyelv)
(Szűrők - Torzítás - Görbítés résznél lehet)
Az ingyenes és magyar nyelvű GIMP-ben:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__1..
Természetesen az útvonalad bármilyen alakú lehet, az eszköztáron az útvonal-eszköz segítségével rajzolhatod meg akármilyen alakra, azután csak kövesd a lépéseket.
De én szöveget szeretnék begépelné majd azt elgörbíteni.
Igazából a Fradi emblémában ami van szövet a"FERENCVÁROSI TORNA CLUB" szöveget szeretném kitörölni és beírni azt,hogy "LAKIHEGYI SPORT CLUB"
Ha ezt valaki meg tudná csinálni nekem azt megköszönném.
Ja a kép ne legyen nagyobb mint 38 kb és a méretei ne haladják meg a 240x180 pixel nagyságot.
Ja és ezt a képet kéne átszerkeszteni:
Ha ezt megcsinálná nekem valaki és föltenni mondjuk a data.hu-ra vagy valahova ahonnan le tudom tölteni azt megköszönném.Nagyon béna vagyok a számítógépen szóval ha ezt nekem kéne megcsinálni az 1 év lenne.
Úgy látom megcsinálták neked. :)
Amúgy szöveget is lehet vele görbíteni, ha esetleg legközelebb ilyesmit szeretnél csinálni.
Nagyon szépen köszönöm.
Profi munka.
A szöveg és a szín is stimmel köszi szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!