Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program, amivel be...

Van olyan program, amivel be tudom állítani a gépemet hogy mikor kapcsoljon ki (esetleg be is)?

Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
A következő magyarázat szerint nem lehet időzíteni a kikapcsolást, csak ha nem nyúlsz a géphez, akkor a beállított időtartam elmúltával kikapcsolja a gépet: Start -> Vezérlőpult -> Energiagazdálkodási lehetőségek -> Merevlemezek kikapcsolása. Beállítod a kivánt időt, és ha nem nyúl senki a géphez, akkor az idő elteltével kikapcsol a gép.
2009. márc. 30. 17:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kikapcsolásra van.

Pl:

[link]

Vagy Start-->Futtatás:

shutdown -s -t x

ahol x a kikapcsolásig hátrlévő idő másodpercben. Ilyenkor egy ablak jelenik meg, ami mindig látható, de félre tudod húzni valamelyik sarokba. Visszavonásánál pedig futtatáshoz ezt írd be:

shutdown -a

Autómatikus bekapcsolás: legtöbb számítógép tudja, a BIOS-ban lehet beállítani.

2009. márc. 30. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Switch Off ingyenes, magyarul is tud> [link]
2009. márc. 30. 20:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. márc. 31. 18:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem mar volt olyan progim amitol be is kapcsolt magatol es meg azt is belehetett rajta allitani hogy elinditson-e 1 programot,mondjuk elmesz othonrol bekapcsol a geped,elindula toltes es utana ha akarod ki is kapcsolja.
2009. júl. 4. 00:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
elozo vok [link] itt van megtalaltam csak az a baj hogy ez trial verzio 30 napig megy:S
2009. júl. 4. 00:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
előző vok XD manuálisan is lehet de ezzel csak kikapcsolni tod a géped, én pl. letöltéskor ezt használom: start>futtatás>cmd> beírod hogy: shutdown -s -t x (x=ide írod hogy mennyi ideig tartson a visszaszámlálás,3600 másodperc=1 óra [60x60=3600] és akk kitod számolni,mondjuk 2 óra:3600x2=7200 vagy 2es fel óra: 3600x2,5=9000.pl. "shutdown -s -t 3600" >1 óra múlva kikapcsol a géped:) )ha meg gondolod magad is ink leállítod akk start>futtatás>cmd> beírod hogy shutdown -a és le is áll a visszaszámlálás.De ez kicsit nehezebb:D de azért remélem segítettem:)
2009. júl. 4. 00:56
 8/8 anonim ***** válasza:
[link] A legjobb megoldás.
2013. jan. 24. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!