Milyen oprendszert választanátok?
Adott egy Acer Aspire 5720Z típusú laptop
Pentium Dual Core 1.73 GHz, 2GB memória, Geforce 8400M GS 256Mb-os videókártya, 160Gb merevlemez, szokásos külső csatlakozók, oprendszer nélkül, mit ajánlottok rá, és miért?
ezt komolyan gondoltad hogy egy Geforce 8400M GS-sel a cod7 egy kicsit akadozott és a gta4 simán futott?
fake
xp-t felejtsük el.
már 8 éves jószág.
kiment a divatból!
Én mindennek ellenére az XP SP3-ast javasolom. Ha normálisan van feltelepítve és konfigurálva, még mindig az a legstabilabb és a legkisebb gépigényű. Nekem (nem akarom elkiabálni), de 4 éve van feltelepítve, napi 12+ órát használom (játékok, grafika - 3D Studio, Corel, stb.), kiadványszerkesztés, közben folyamatosan megy rajta egy webrádió (adóként működik) stbstb., és szétbombázni sem tudom. Ezzel szemben a vadiúj laptopom izzad a Win7 alatt...
Nem akarok belemenni a paraméterekbe (bár sokak szerint ez a lényeg), de ha jól van konfigolva, akkor mindenképpen az XP a já választás egy gyengébb gépre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!