Iw3mp. Exe müködése leállt, vmi megoldás?
Figyelt kérdés
az operációs rendszerem windows xp sp2, és amikor cod4 ezek játék közbe kidob egy olyan kibaüzenetl hogy " Az iw3mp.exe müködése leállt" mit csinálja vele? eddig nem írta ki csak most hogy újra raktam a gépet. amúgy csak a multiplayer része van meg de szerintem az nem baj mert haveromnak is csak az van de őt nm dobja ki.2011. júl. 9. 17:35
11/18 anonim válasza:
Nekem laptop, de megoldottam azzal hogy a játékon belül levettem a hang minőséget low-ra
12/18 Nesh15 válasza:
Nekem singli be alap be sem jön, azt írja hogy az exe működése lelát :(
Multi ban semmi gond
Próbáltam be dugtam még a microphone t is ..a fülalgatót is... át írtam azt a file t is s ugyan az
13/18 anonim válasza:
Nekem Win Vista alatt a sztereo keverő engedélyezése megoldta a problémát. :D
14/18 altec lansing válasza:
Rájöttem ez 100%!!
1. töltsd le a reatlek win7 hangkártyadrivert
2. telepités után vezérlőpult hang felvétel fülecske üres részre jobb katt utána a letiltottak mutatása
3. sztereó keverő engedélyezése jó játékot!
15/18 anonim válasza:
Egyszerűen dugj egy mikrofont a gépbe és megy is
16/18 anonim válasza:
Tudom, nem aktuális kérdés, de ha valakinek gondja akad, ezt a fájlt kell letölteni:
17/18 anonim válasza:
A középső fájlt kell letölteni, ezt kell majd "becrackelni" a játék könyvtárába.
18/18 nyertes1000 válasza:
Köszönöm mindenkinek a választ! Sokat segített
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!