COD Modern Warfare 2 multiban grafikai lagg. Mi a baja?
Tehát az van,hogy a COD MW2 single playerben maximum grafikán,maximum felbontáson akadás nélkül megy kb 60fps-el.
Multiplayerben viszont jó hogyha közepes beállítások mellett eléri a 20-25fps-t.
Mi a franc lehet a hiba?:S Legújabb grafikus driver van fent.
Dehogy is,a gépen simán futnia kéne maxon minden gond nélkül.
Win 7 64 bit
Intetl i5 -2410M 2.30ghz
4giga ram
Geforce 525M 1Gb (Dx 11)
Meg Black ops és WaW multija megy maxon...
az első az naggyon nem érti....
a multynak mindíg kevesebb a gépigénye mint a single-nek...
ha megy a single akkor semmi baj a gépeddel...
gondolom iwneten nyomod...
sztem a neted szaraxik..
ez az egyetlen lehetőség sztem...havernak is olyan hogy alig megy neki...laggol..de este 11után mikor kissebb az adatforgalom akkor semmi baja...
nézd meg a speedtest.net oldalt h lásd milyen a neted...
1 mega alatt már elég keményen szokottt laggolni..
de ha privát matchet indítok,ahol egyedül vagyok,ott igazán nem kell semmit csinálnia a netnek,tehát az biztos kizárva.
amúgy alterIWnet-en nyomom(nám)
miért kötexel a helyesírásomért....telóról tolom ugyh az smsrövidítésnek nem kellene gáznak lennie....de érezd magad keménynek....nagyot oltottál...xD
am ha te rakod a szeròt akkor is ugyanannyira laggol mintha csak csatlakozol....sőt....
a régi netemmel simán csatlakoztam 24-es warokba de ha szeròt raktam...akk max 8 embert engedhettem be mert ugy nem laggolt.....tuti h a.neteddel van baj...
akkor nem tudom...
bár ez eredeti játék?
te lány vagy?
mert ha warezról szedted akkor okozhatnak ilyen galibát a megszakított majd ujra elindított letöltések...valameik illesztőprogival vagy file-al
esetleg ha minden esetleges hibát kilőttél akkor töltsd le még1x aztán hajrá...
nem vagyok lány.
nem eredeti,viszont 3 különböző warez verzióval próbáltam,és mindegyiknél ugyan ez van.
barátom gépén ugyan ezekkel nem. (2nél is próbáltam)
megvenném eredetibe,nem arról van szó,de honnan tudjam,hogy ott nem lesz ilyen probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!