Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » COD Modern Warfare 2 multiban...

COD Modern Warfare 2 multiban grafikai lagg. Mi a baja?

Figyelt kérdés

Tehát az van,hogy a COD MW2 single playerben maximum grafikán,maximum felbontáson akadás nélkül megy kb 60fps-el.

Multiplayerben viszont jó hogyha közepes beállítások mellett eléri a 20-25fps-t.

Mi a franc lehet a hiba?:S Legújabb grafikus driver van fent.

2011. júl. 9. 13:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Megterhelőbb a multipalyer, mert nincs agyonscriptelve, mint a Single Player. Lehet a ramod kevés a térképek rendes betöltéséhez.
2011. júl. 11. 12:43
 2/11 A kérdező kommentje:

Dehogy is,a gépen simán futnia kéne maxon minden gond nélkül.

Win 7 64 bit

Intetl i5 -2410M 2.30ghz

4giga ram

Geforce 525M 1Gb (Dx 11)

Meg Black ops és WaW multija megy maxon...

2011. júl. 11. 13:13
 3/11 anonim ***** válasza:

az első az naggyon nem érti....

a multynak mindíg kevesebb a gépigénye mint a single-nek...

ha megy a single akkor semmi baj a gépeddel...

gondolom iwneten nyomod...

sztem a neted szaraxik..

ez az egyetlen lehetőség sztem...havernak is olyan hogy alig megy neki...laggol..de este 11után mikor kissebb az adatforgalom akkor semmi baja...

nézd meg a speedtest.net oldalt h lásd milyen a neted...

1 mega alatt már elég keményen szokottt laggolni..

2011. júl. 11. 15:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy a Black Ops fullon megy, pedig az hulladékul lett optimizálva. Valszeg akkor lag-lehet, nem grafikai szaggatás. A másodiknak meg üzenem, hogy fusson neki még egyszer az általánosnak, hátha ragad rá valami nyelvtanórán.
2011. júl. 11. 18:30
 5/11 A kérdező kommentje:

de ha privát matchet indítok,ahol egyedül vagyok,ott igazán nem kell semmit csinálnia a netnek,tehát az biztos kizárva.

amúgy alterIWnet-en nyomom(nám)

2011. júl. 11. 19:32
 6/11 anonim ***** válasza:

miért kötexel a helyesírásomért....telóról tolom ugyh az smsrövidítésnek nem kellene gáznak lennie....de érezd magad keménynek....nagyot oltottál...xD

am ha te rakod a szeròt akkor is ugyanannyira laggol mintha csak csatlakozol....sőt....

a régi netemmel simán csatlakoztam 24-es warokba de ha szeròt raktam...akk max 8 embert engedhettem be mert ugy nem laggolt.....tuti h a.neteddel van baj...

2011. júl. 11. 21:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem,mert ittvolt barátom,hozta laptopját,háromnegyed ilyen jó mint az enyém,és neki maxon vitte multiban (ugyan azzal a nettel)
2011. júl. 12. 08:17
 8/11 anonim ***** válasza:

akkor nem tudom...

bár ez eredeti játék?

te lány vagy?

2011. júl. 12. 18:55
 9/11 anonim ***** válasza:

mert ha warezról szedted akkor okozhatnak ilyen galibát a megszakított majd ujra elindított letöltések...valameik illesztőprogival vagy file-al

esetleg ha minden esetleges hibát kilőttél akkor töltsd le még1x aztán hajrá...

2011. júl. 12. 18:57
 10/11 A kérdező kommentje:

nem vagyok lány.

nem eredeti,viszont 3 különböző warez verzióval próbáltam,és mindegyiknél ugyan ez van.

barátom gépén ugyan ezekkel nem. (2nél is próbáltam)

megvenném eredetibe,nem arról van szó,de honnan tudjam,hogy ott nem lesz ilyen probléma?

2011. júl. 12. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!