Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik Linuxot használod?

Melyik Linuxot használod?

Figyelt kérdés
Ki milyen linuxot használ, miért linux, mik a tapasztlatai, előnyei, hátrányai, esetleges hibái, vagy extrái érdekelnének :)
2011. júl. 9. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
OpenSuse, kis helyet foglal a rendszer, gyors, Linuxra nem írnak vírust és szeretem, hogy lehet benne mindenfélét csinálni. Hátrány: az altatás mód után nincs hang
2011. júl. 9. 12:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Ubuntu 11.04:-) Gyors, könnyen kezelhető, ingyenes szoftvertár(bár ez minden Linux-nál elérhető), és maga a rendszer is ingyenes.

Hátrányok az Ubuntu-nál, hogy kicsit sokat foglal.

2011. júl. 9. 12:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Xubuntu 11.04

Előnyei: szép, gyors és egyszerű.

Hátrányai: néhány idegesítő hiba és kicsit több memóriát eszik a vártnál, bár a win7nél még így is kevesebbet.

Extrái? Ugyanazok mint a többinek. Egy kis sajátos Compiz beállításokkal nagyon jól és hatékonyan használható. (nem az effektekre gondolok, persze azok is szépek, hanem a különböző gyorsbillentyűkre)

Amúgy pedig elsőre nagyon érdekes a lenti panel, de egy idő használat, és testreszabás után nagyon jónak mondanám.

2011. júl. 9. 12:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Ubuntu 11.04

az ismim laptopján a halál vírusos flash játékokhoz!

4 év alatt egy újra telepítés gép csere miatt :)

2011. júl. 9. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Én Debiant használok. Jó, hogy van, mert programozok benne. Elég szépen menne minden, ha nem kísérleteztem volna vele, és nem barmoltam volna össze valamivel, ami miatt egy-két dolog nem működik, de sebaj, amíg mennek azok azok a programok, amik igazán kellenek, addig nem rakom újra... az ablakkezelőket, amikben ezek a programok vannak. És nem is igazi linuxos, aki nem kísérletezik.
2011. júl. 9. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!