Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem engedi feltelepíteni...

Miért nem engedi feltelepíteni a 64bites Windows 7-et?

Figyelt kérdés

Egy 64bites Windows 7 Ultimatet szeretnék feltenni a gépre , de nem bootolja be a DVDről. setupnál pedig ezt irja ki:

a fájl verziója nem kompatibilis a windows verziójával. a számítógép rendszeradatai között tekintse meg, hogy a program x86(32bites) vagy x64 (64bites) verziójára van-e szüksége

AMD Athlon II X4 640 3Ghz proci, 4Gb RAM, szerintem bőven jó a 64bit hez

2011. júl. 9. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg Home Premium változattal, lehet az Ultimate a baja.Meg egyébként is minek Ultimate-t ilyen gépre, úgy zabálná a gépet, hogy játszani se tudnál miatta.
2011. júl. 9. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Ennek semmi köze ahhoz, hogy Home Premium, vagy Ultimate.

Nekem van egy olyan érzésem, hogy te az update-re nyomtál, vagyis nem formáztad meg a lemezt előtte, amin egy 32 bites oprendszer van, így persze, hogy nem engedi a 64-est felmenni rá.

2011. júl. 9. 12:43
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem másodiknál a pont...szerintem. vagy valami hasonló user hiba..
2011. júl. 9. 12:49
 4/4 A kérdező kommentje:
tényleg ez volt a gond! köszi:)
2011. júl. 9. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!