Torrent hiba lécci segítség már nagyon ideges vagyok!?
Figyelt kérdés
Szóval elindítom a torrentet és egy kis idő után leál a letöltés és a net is elmegy semmit sem ír ki csak nem tölt tovább és már vagy 20x indítom ujra a gépet, mert csak akkor jön vissza a net. Próbáltam új verziót felrakni de semmi akkor leszedtem a bittorrentet (mert nekem az volt fent) és felraktam a qtorrentet de az is ugyan ezt csinálja. Mért van ez? lécci valaki segítsen mert már szétver az ideg :@2011. júl. 8. 21:54
11/15 A kérdező kommentje:
nincs vírus. más baja van, de azért köszi a tippet.
2011. júl. 9. 13:15
12/15 anonim válasza:
Csak a torrentnél fordul ez elő? Korábban működött a kliens? Aztán romlott el? Vagy most telepítetted, és már az elejétől se volt jó?
Azt tudom még javasolni, hogy a mai programok, főleg ha sok játék meg szirszar van a gépeden, elég gyakran ütköznek egymással. Soxor a szakembernek is probléma rájönni, hogy hiba esetén mi a fene ütközik mivel...
Első lépés. szedd le a torrent klienst. utána töltsd le a ccleanert, és tisztítsd meg a géped a felesleges szaroktól. magyar nyelvű is, magától megcsinálja.
aztán tölts le egy másik klienst, akár régebbi verziót is, hátha az nem fog ütközni mással, ha ez a baj. próbálgasd, hogy melyik jó. egy fajtán belül több verziót is, mert lehet egy régebbi nem fog ütközni a mai programokkal stb...
13/15 A kérdező kommentje:
értem megpróbálom köszi a tippet :) és egyébként ez a program amit írtál hogy megtisztítja a gépet ez a játékokat is leszedi? meg minden zenét,képet ilyesmit? :D
2011. júl. 9. 22:56
14/15 A kérdező kommentje:
És igen ugyan az a kliens volt fent és kb 2-3 hétig nem használtam a torrentet, és most akartam elindítani dehát ez a baj amit leirtam.
2011. júl. 9. 22:57
15/15 anonim válasza:
Csak a felesleges, ideiglenes (szemét) fájlokat szedi le. Semmi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!