Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A gépemen 2 XP van, az egyik...

A gépemen 2 XP van, az egyik nem kell, nem elég ha csak törlöm a windows mappáját?

Figyelt kérdés

Még tegnap volt ahsonló kérdésem

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__1..

Szval a C-n lévőt akartam ujratenni, de most rákérdezés nélkül a D:re tette ahol vannak a személyes cuccaim,igy ezért a C-n és a D-n is van 1 op.rendszer:S A Dről akarom eltüntetni úgy hogy azt nekelljen formatálni mert olyan cuccok vannak rajta amiket nemtudok lementeni:( Azon kivűl hogy elég sok helyet foglal, már zavar hogy inditáskor választanom kell hogy melyiket akarom inditani:S Szóval a lényeg az hogy ha én simán kitörlöm a D-n lévő windows mappát akkor következő ujraindításnál is rákérdez hogy melyikről akarom inditani? mert ugye ha kitörlöm akkor elsem tudna indulni,csak nemtudom hogy lenne e valami fennakadás inditáskor,szóval csak aztakarom mint régen hogy simán a C-n lévőt inditsa el rákérdezés nélkül a D-formázása nélkül,mintha misem történt volna

2009. márc. 30. 11:43
 1/3 A kérdező kommentje:

ja és itt egy kép a Boot.ini beállításáról:

[link]

Ami kivan jelölve az az alapértelmezett xp, vagyis a C-s !!

Az alattalévő meg a D-s ami nemkell, itt mitkell beállítanom hogy utána simán tudjam törölni a Dről a windows mappát? mert az előző kérdésemél irták hogy valahogy lekell venni erről az INI-s listáról azt ami nemkell, de nemtudom hogy hogyan:S

2009. márc. 30. 12:56
 2/3 anonim ***** válasza:
tedd be az eredeti xp lemezt - bootoljon róla és formázd le a D-t
2009. márc. 30. 18:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok lehet másolt is a lemez csak az a lényeg hogy xp legyen
2009. márc. 30. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!