A Google Earthban hogy kapcsoljam be a 3D-t? PLS SOS!
Figyelt kérdés
Be van kapcsolva azt írja, de nem érzékeli, amikor városnéző körutazásra szeretnék menni,akkor azt írja, hogy Ne felejtse el bekapcsolni a 3D-s nézetet.Google Earth 6-osom van.Tehát elvileg be van kapcsolva, de gyakorlatilag nincs!PLS SOS!2011. júl. 7. 23:52
1/12 anonim válasza:
Ne gondold hogy lemodellezték szeretett hazánk városait. Nálam pl new yorkban 3d-sek voltak a házak. Talán budapesten pár épület szintén az volt (talán a parlament).
2/12 A kérdező kommentje:
Nem az, hanem New Yorkban sem 3D-sek, és nem is enged városnéző körutazást,mert mint mondtam elvileg be van kapcsolva, de gyakorlatilag nincs.
2011. júl. 8. 11:13
3/12 A kérdező kommentje:
New York,Washington,Los Angeles,Hollywood akkor miért nem 3D-sek?New Yorknak csak a fele az, de a többi nagy város, Amerika fővárosa, miért nem 3D-s ?
2011. júl. 8. 11:41
4/12 anonim válasza:
Minden egyes épületet valakinek le kell modellezni. Ezekben a nagyvárosokban ez rengeteg házat jelent, ha meg nagyából méretarányosan szeretnénk, akkor rengeteg időt.
5/12 A kérdező kommentje:
Értem, és akik a Youtube-ra feltették a videót, hogy 3D-s körutazás, nekik miért jó ?
2011. júl. 8. 12:29
6/12 anonim válasza:
Nem tudom. Biztos te is szoktál csinálni dolgokat, csak úgy. Lehet ez a hobbijuk. Mármint a modellezés, és csak hasznossá akarják tenni magukat.
7/12 A kérdező kommentje:
És ők csak maguknak makettezik ?
2011. júl. 9. 14:54
8/12 anonim válasza:
van egy progi, a sketchup, amit a google csinált, ott lehet tervezgetni 3d-s épületeket meg mindenféle vackot, és utána fel lehet tölteni netre.
ott van oldalt build models for google earth
magyarországon nem sokan élnek, ráadásul elég kevesen használják ezt a progit, és arra hogy épületeket rakjanak a google earthbe meg annális kevesebben :D
9/12 A kérdező kommentje:
És az a város modell,amit letöltök, az úgy fog szerepelni a Google Earthban ?
2011. júl. 9. 16:47
10/12 anonim válasza:
Ezt nem értem :D csak simán épületeket modelleztek le, amit aztán be raktak a google earthbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!