Unreal Tournament 3-al kapcsolatban lenne két kérdésem: Magyarosítást hol találok hozzá? (torrent-ről töltöttem) Hogyan tudok multiplayerezni? Milyen patch kell hozzá?
Tört játékkal nem lehet szerverre csatlakozni. Ellenőrzik az azonosítót.
Magyarítás.hu vagy magyarítások.hu
kicsit pontosabb választ vártam... a magyaritasok.hu-n egyáltalán nincsen UT3 magyarítás
és az alábbi megoldással most már tudok kapcsolódni netre de csak bizonyos szerverekre:
patcheljétek fel a 2.0 ás verzióig a játékot (ha érdekel valakit írjon... adok majd linket)
Írd át Routereden a megadott portokat hogy azok nyitva legyenek (megadott sorrendben kell, szintén ha fontos jellezétek és majd ki írom) majd a DMZ szervert engedélyezni kell és már mehet is a játék... ha valaki elsőre nem tudna belépni akkor az keresgéljen tovább legiknább orosz szerverekhez lehet kapcsolódni
Ui: és egyáltalán nem igaz hogy (csak) a tört játékokkal nem lehet kapcsolódni hiszen az interneten is a fél emberiség teljesen kétségbe van esve hogy megvették a játékukat és (ugyanolyan mint nekem) hibájuk van vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!