FONTOS! Miért nem játsza le? Segítesz?
Figyelt kérdés
Viszonylag új a gépem Windows7-tel.Most letöltöttem egy filmet egy angol nyelvű oldalról (a film is angol),de a Media Player nem hajlandó lejátszani,csak az első pár másodpercet és vége!Valami kodek hibát ír ki,de eddig ilyet még sohasem csinált magyar nyelvű filmeknél.Próbáltam más lejátszóval,ami pedig azt írja ki,hogy Media Player-rel próbáljam meg.
Valaki légyszi segítsen!
(Bocsi,ha hülye a kérdés,de én nem tudom,hogy mi lehet a baj!)
2011. júl. 7. 16:06
1/10 anonim válasza:
VLC Media Player-el is próbáltad? Az nekem visz mindent.
2/10 A kérdező kommentje:
Azzal nem,megpróbálom,köszi:))
2011. júl. 7. 16:07
3/10 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam,de azzal sem megy :( (Bár már tovább játsza pár másodperccel).
Még minding a kodek a baj...
2011. júl. 7. 16:16
4/10 A kérdező kommentje:
És amúgy a fájl sima avi
2011. júl. 7. 16:23
6/10 A kérdező kommentje:
Már harmadszor töltöttem le,próbáltam más verziót is (ugyanaz a film,csak nagyobb a mérete),de semmi :(
Biztos,hogy az a baj vele,hogy angol,szerintem.
2011. júl. 7. 16:35
8/10 anonim válasza:
az hogy angol az tök m1... keress valami kodeket hátha úgy jó... amúgy milyen formátumú a film?
9/10 A kérdező kommentje:
Nem egy konkrét oldal,hanem egy angol torrentkereső talált több verziót.És amúgy avi fájl,de már írtam.
2011. júl. 7. 18:13
10/10 anonim válasza:
konvertáld fla-ra és vissza avi-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!