Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programmal tudom egy...

Milyen programmal tudom egy kicsit elrontani egy kép minőségét?

Figyelt kérdés

Csináltam 1 képet a fényképezőmmel, és nagyon jó minőségű lett. De úgy szeretném átalakítani, mintha webkamerás kép lenne, szóval kicsit hangyás legyen a minősége... Ezt milyen programmal lehet megcsinálni?

(Ha valaki csak annyit akar írni válaszként hogy "Minek akarod elrontani a képed minőségét", akkor inkább ne írjon! Azért, mert a jóminőségű képen nem tudtam kiretusálni a pattanásaimat de ezen kívül tök jó és amúgy is kamos képet szeretnék kitenni profilképnek, ennyi...)

Légyszii, segítsetek!

2011. júl. 6. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Kicsinyítsd le, aztán nagyítsd vissza. Ez a legegyszerűbb megoldás.
2011. júl. 6. 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Photoshoppal vagy GIMP-el.

És minden hasonló programot keresős, készerkesztős kérdésre ez a válasz...

Ha azt akarod kérdezni, hogy ezen belül hogyan csináld, akkor írd úgy a kérdést.

2011. júl. 6. 13:06
 3/4 anonim ***** válasza:

A PhotoFiltre-ben ezekkel lehet javítani és rontani is :

[link]

2011. júl. 6. 14:50
 4/4 A kérdező kommentje:

első: de nem ilyenre gondoltam. Ha kicsinyítem-visszanagyítom, akkor olyan négyzetes lesz... én olyanra gondoltam ami kicsit hangyás! vagy hogy mondják...

második: igazából úgy gondoltam, ha bárki BÁRMILYEN módszert tud, írja le... szóval pl "én photoshoppal tudok ilyet. így: ...."

harmadik: köszi letöltöm

2011. júl. 6. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!