Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hol tudom beállítani a Microso...

Hol tudom beállítani a Microsoft Office 2003-ban, hogy hova mentse alapból a doksimat?

Figyelt kérdés

Adott egy Xp op. rendszer és egy Office 2003. Én azt szeretném beállítani, hogy amikor Firefoxon keresztül hívom meg az officet (word, excel ami inkább érdekel) alapból ne a c:\Documents and Settings\[user]\Local Settings(rejtett mappa)\Temp -be pakolja a doksit, hanem ahova én adom meg. Próbálkoztam word-nél: Eszközök\beállítások\Alapkönyvtár és itt mindent egy helyre, de semmi. Excelnél ugyanígy próbáltam manuálisan beállítani, de csak nem hajlandó nekem megtenni...

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2011. júl. 6. 12:08
 1/6 lindmayer ***** válasza:

a firefoxnál kell beállítani a letöltés helyét(hogy azt hl kell pontosan nem tudom, nem azt használom)

amit az office-nál állítasz be mentési helyet az akkor érvényes, amikor te hozod létre a doksit

2011. júl. 6. 12:31
 2/6 anonim ***** válasza:
2011. júl. 6. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Mozilla Firefox5: Eszközök/Beállítások/Általános/Letöltések helye. Itt jelöld be az Asztalt.
2011. júl. 6. 13:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyébként azt, hogy mit használjon a böngészőben (a neten) így kell beállítani: Eszközök/Beállítások/Alkalmazások. Nálam pl. a .pdf fájlokat a Foxit Readerrel nyitja meg.
2011. júl. 6. 13:47
 5/6 A kérdező kommentje:
nem egészen így értettem a kérdést :) bocsánat a pontatlanságomért. Firefox 5-t használok és mailban kapott ált. xls vagy doc kiterjesztésű csatolmányokat nyitok meg. Nem mentem le őket direktbe, hanem csak megnyitom. Nos ilyenkor amiket eddig beállítottam az office progikban sajnos érvényüket vesztik és amikor menteni akarom őket akkor akarja a temp-be és nem oda ahova beállítottam a word/excelben :S
2011. júl. 6. 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:
MS Office-t nem nagyon ismerem, LibreOffice3 Writer oda menti, ahová én akarom. Ráadásul ez ingyenes irodai program.
2011. júl. 7. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!