Valaki tud ehhez a rendszerhez programot? NAGYON FONTOS!
Windows XP 2002-es verzió
CPU 2.65 GHz 2.66 GHz
704 MB RAM
Szükségem volna egy olyan programra, ami erre a rendszerre illik, és minden levelezést kimutat, azt is, hogy melyik oldalon járt az illető, mert olyan érzésem van, hogy a barátom megcsal.
Állandóan a telefonját bújja, de az üzeneteihez és a videóihoz a hozzáférést jelszóval zárolja.
Sokat van a gépnél, és olyankor mindig kitörli, hogy melyik oldalakon járt.
Van egy gyanúm, hogy szextárskeresőn van fenn, de kellene egy ilyen program, ami visszamenőkleg mindent kimutat.
Előre is köszönöm!!!
keyloggert keress.
Ha be van kapcsolva akkor minden leütött billentyűt naplóz. Amúgy oké hogy 2011-ben élünk, de ennek akkor sem ez a módja. Gondolom te se örülnél ha a barátod nyomozna utánad...
Kémkedni: nem menő.
Ha meg ennyire híján van a kapcsolat a bizalomnak, akkor kár erőltetni a dolgot...
Kedves 2. válaszoló!
Ne te mondd meg nekem, hogy mit hogyan is csináljak!
Ugyanis nem egyszer, nem kétszer próbáltam vele beszélni, de lehetetlen, mintha zárt ajtót nyitogatnék, de nem nyílik.
De mivel te olyan okos vagy, valószínűleg megoldanád ezt is, akkor rajta, és gyere, cseréljünk!
Nem kommentárt kértem, hanem egy programot.
Sejtésem van, ő tagad, és ezzel mindent bizonyítani tudnék neki.
Köszönöm ezt a segítőkészséget nektek!
Ennyit az egész oldalról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!