Nincs megfelelő Dekóder. Mi a baj?
Figyelt kérdés
Újraraktam a Gépem és Filmet akartam nézni, de a Wmp azt írja ki hogy nincs megfelelő Dekóder... Valaki ötlet?2011. júl. 4. 20:20
1/5 legendavagyok01 válasza:
Vagy kodek pack-okkal barmolod össze a gépedet, vagy használsz olyan programot, amiben beépítve van, és szinte mindent lejátszik.
Egyik ilyen a VLC Player
2/5 A kérdező kommentje:
De az a filmet darabokban játsza le, és az egyik magyar másik angol... és az meg élvezhetetlen... :S
2011. júl. 4. 20:32
3/5 legendavagyok01 válasza:
"De az a filmet darabokban játssza le, és az egyik magyar másik angol... és az meg élvezhetetlen... :S"
???????
Na ezt most értelmesebben!!!
4/5 A kérdező kommentje:
Úgy szedtem le a filmet, hogy fejezetekre van bontva...
2011. júl. 8. 19:23
5/5 legendavagyok01 válasza:
Ha külön fájlok, akkor mindegyik program "külön" játssza le, viszont a VLC-ben is meg lehet nyitni könyvtárat is, és akkor nem kell külön elindítani.
De ha a fejezet azt jelenti, hogy gyakorlatilag dvd formátumban töltötted le...
Na mindegy. Média menüpontban külön ki lehet választani, mit nyitsz meg, Fájl, Lemez vagy Mappa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!