Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van Adobe flash player android...

Van Adobe flash player androidos telóra?

Figyelt kérdés
Nekem Se xperia x8-am van, és arra kellene, mert így nem tudok videókat nézni a neten.
2011. júl. 3. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Arra nem lesz, a procija nem támogatja.
2011. júl. 3. 20:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Android 2.2-ben van flash. Kérdés, hogy az X8-ra lesz-e egyáltalán valamikor 2.2 (Froyo). Egyébként tapasztalat: Ha lesz Flash Player, akkor sem fogsz azzal videót nézni, mert akadni fog mint a sz.r. (Motorola Defy-ből kiindulva)
2011. júl. 3. 20:32
 3/8 Argloss ***** válasza:

Nem hivatalosan van rá 2.3-as android, szóval megoldható.

2.1-en meg Skyfire böngészővel lehet youtube-on kívül más videós oldalt is nézni.

2011. júl. 3. 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:

armv6-os procikban elvileg nincs meg a flashhez szükséges utasításkészlet. Ebbe meg ugyebár az van így még ha frissíted is 2.2-re (ami hivatalosan nem elérhető rá csak főzött romokban) akkor se lesz. De állítólag az adobe dolgozik a megoldáson és előbb-utóbb lesz rá támogatás.

Esetleg ezt megpróbálhatod. Még elég friss dolog ugyan, de kezdetnek nem rossz:

[link]

2011. júl. 3. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól, hogy 2.2, nem fog menni (Bladem van 2.2-vel). A Skyfire valóban jó megoldás, bár az indavideóval nem tud elbánni.
2011. júl. 3. 20:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Sm Galaxy 3-hoz van, sikerült is letölteni.
2011. júl. 3. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:

@20:40 88%

Köszi, valamilyen szinten működik a Bladen is! Swf-et nem játszik, de pl a dreher.hu-t behozza (előtte nem).

2011. júl. 3. 22:19
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.:) kicsit sok volt bennük az olyan szó amit nemértettem de azért azt kivettem belőlük hogy még nincsen...igazából sokkal nem jutottam előrébb..:P pedig nem is vagyok szőke..:)

Megpróbálom letölteni azt a skyfire-t, aztán majd lesz valami...

2011. júl. 4. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!