Hogy lehet megoldani call of duty 6-ban a multiplayert?
milyen crack kell(létszi linket)ahhoz hogy tudjak játszani a call of duty 6-on?
a single player se megy ott meg steam hibát ír és ha tudtok abba is segíthettek pls
* Automatikusan eltávolított tartalom.
kibontottam a dlc-t és a cracket mindnet bemásolgattam utána az alterIWnet frissített és valamilyen hibát írt ki kb 40 %-nál
mitől van vagy mit nemjól csináltam?ja meg van 1 fixpermissions.exe nevű file azt ugye a zone nevű mappába kell bemásolni?
Kitömöríted a dlc-et úgy ahogy leírtam. utána a pachet bemásolod a főkönyvtárba és felülírod. utána futtatod ez a file-t alterIWnet_cofigure.exe és beírsz egy nevet amilyet akarsz. utána rámész erre a file-ra iw4mp.exe és hadjad hogy frissítsed. és majd lesz egy olyan ahova kell majd írni
és oda majd illezd be ezt
I am aware of the repercussions of cheating, and will do my utmost best to ensure I do not cheat.
mindent úgy csináltam (szerintem) frissítésközben hibát írt ki utána nehezen végigcsinálta a frissítést és hibát írt ki hogy nemtudom mi nemtudommit nem tud elindítani
semmit nemkellett beírni sehova
"az alkalmazás nem tud megfelelően elindulni (0xc0000018). Az alkalmazás bezárásához kattintson az OK gombra"
ezt írja ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!