Lehetséges Mac OSX Snow Leopardot telepíteni AMD-s PC-re?
Figyelt kérdés
AMD-s gépemre szeretnék Snow Leopardot, de nem tudom, lehet-e, hogy fogjak hozzá?2011. júl. 2. 13:39
1/8 P.O.C. válasza:
Fellelhetők PC -re hack -elt Macintosh változatok klf. torrent oldalakon. Telepítése nem sokban tér el más rendszerekétől.
De én nem ajánlom a használatukat. Instabilak PC-n és rengeteg a kompatibilitási gond is, mivel hogy nem PC -re vannak optimalizálva. (Elvégre is kalóz cucc, nincs tőle mit várni.)
A Macintosh rendszer Apple -re való, és jobban jársz ha ezt elfogadod. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Milyen néven találhatok torrent oldalon hackelt mac-et?
2011. júl. 2. 13:50
3/8 P.O.C. válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/8 A kérdező kommentje:
és hogy telepítsem? 4gb pendrivera nem fér rá mi?!?
2011. júl. 2. 18:13
5/8 P.O.C. válasza:
Gondolom optikai meghatóval DVD lemez segítségével. Ha egy egyrétegűre nem fér rá, akkor ott a Dual Layer.
6/8 A kérdező kommentje:
tpb-n a leírásban: DO NOT BURN TO A DVD IT WILL NOT WORK
gondoltam nem viccnek szánták, és nem viccből van a torrentben egy usb készítő.
2011. júl. 2. 21:24
7/8 P.O.C. válasza:
Bocs igazad van, nem olvastam bele.
Én egy zárt torrent oldalról szedtem le annó, mikor kipróbáltam. De az működött DVD -ről is.
8/8 A kérdező kommentje:
esetleg az oldal neve? fent vagyok sok helyen.
2011. júl. 3. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!