Hova kell írni a Praetorians-ba a cheat kódokat?
Szerintem sehova. 2 éve keresgélek, de semmi. Viszont a DATA/MISIONES mappában szereplő fájlokat lehet szerkeszteni, a "Romanos" helyen lehet másolással megtöbbszörözni a csapatokat (tropa). De vigyázat! Ha "Barbaros" szövetségest, "Centuriont" vagy "Hero"-t duplázol a játék kiakad! Vigyázni kell az elhelyezéssel is, hogy ki ne lógjanak a csapatok a játéktérről.
Én más módot nem tudtam kisilabizálni. Még valami: a saját könyvtáradban a Praetorians\Profiles könyvtárban van egy "játékos".usr fájl. Abban a Variante mellett szereplő 1 0 vagy 2 0 vagy 3 0 (amelyik szinttel játszol) átírandó 1 1, 2 1, 3 1-re. Így minden játék elérhető lesz. a "Campagne" menü alatt.
Lehet módosítani továbbá a Def mappában DEfArmas, ArmasMaquinas, ArmasRomanos, ArmasDesmantelar, DefRazas, DefMaquinas, Formaciones, FormacionesRomanos, UnidadesRomanos, UnidadesEspeciales fájlokat. Ezekben nem ajánlatos módosítani a maximo_unidades és a max_unidades_tropa részeket, mert a kiutalt csapatok a játék során eltűnnek, csak a falu lakosságot csökkentik. Csak a velocidad valamint a Proyectil, Incendio, Edificio, Golpe értékeket ajánlott módosítani. Ezek erősebbé, gyorsabbá, strapabíróbbá teszik a seregeinket. Igaz, hogy ha Rómaiak vagyunk akkor akkor a római ellenfelek ugyanennyivel lesznek gyorsabbak és erősebbek!
Ennél jobbat nem tudok. Egyébként cheat kódok a pc-s változathoz nincsenek, illetve nem írhatók be mert nincs konzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!