Feltelepítettem a Sacred nevű játékot a gépemre. Elindul, meg minden, de szaggat a kép, holott bőven jó a gépem hozzá. Mivel lehetne rajta segíteni?
Minél inkább távolabb viszem a kamerát a karaktertől, annál jobban szaggat. Mi lehet a baj? Win7em van, próbáltam xp-módban futtatni, de akkor meg csak fekete képernyő volt.
Bár az "Intel® Graphics Media Accelerator X3100" közel sem alkalmas játékra, megkockáztatom, hogy ezt talán vinnie kellene. Az alábbiakat tudom javasolni:
- Figyelj arra, hogy az energiagazdálkodási beállítások ne fogják a processzort.
- A videokártyához a legfrissebb driver legyen fent.
- Próbáld csökkenteni a felbontást, akár 640x480-ra is.
- Ha vannak grafikai beállítások, azokat is le minimumra.
Még azt el tudom képzelni, hogy mivel nagyon régi a játék, csak egy magot használ a processzorból, és az órajeled meg nem túl magas, tehát ha több minden történik egyszerre, akkor belassulhat. Mivel laptopod van, ez ellen sokat nem tudsz sajnos tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!