Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kubuntu 11. 04-es DVD verziójá...

Kubuntu 11. 04-es DVD verzióját kiírtam DVD-re, de nem bootol be róla a telepítő. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 12:02
 1/10 anonim ***** válasza:

A boot sorrend be van állítva?

Ugye nem az iso fájlt magát írtad ki, hanem képfájlként írtad ki?

2011. jún. 30. 12:08
 2/10 bix ***** válasza:
tedd be egy gépbe amin van op. nézd meg hogy ha megnyitod mit látsz. ha .iso-t akkor sikeresen kiírtad a tömörített állományt, arról nem fogsz soha bootolni. ha rendes filestruktúra van akkor a nem bootoló gépedben kéne biost nézni, a boot sorrendben állítsd be az optikai meghajtót elsődlegesnek
2011. jún. 30. 12:10
 3/10 A kérdező kommentje:
bootsorrend be van állítva, de az első válaszoló "Ugye nem az iso fájlt magát írtad ki, hanem képfájlként írtad ki?" válaszkérdését nem igazán értem!
2011. jún. 30. 12:13
 4/10 A kérdező kommentje:
ja, az első válaszolónak nem mondtam semmit, már értem!
2011. jún. 30. 12:14
 5/10 A kérdező kommentje:
amúgy képfájlként írtam ki!
2011. jún. 30. 12:14
 6/10 A kérdező kommentje:

amúgy ezt írja ki ha rendesen oprendszer (win7) alól elindítom:

[link]

[link]

2011. jún. 30. 12:29
 7/10 A kérdező kommentje:
amúgy a második kép úgy jön elő, hogy az első lehetőségre kattintok!
2011. jún. 30. 12:30
 8/10 A kérdező kommentje:

történt egy kis előrehaladás! már valamit csinál a DVD-ről, de egy idő után kiír ilyeneket:

error 1000, reading sector #szám#

ezt néhányszor egymás után ismétlődő számokkal, azután

arror 2000, többi ugyan az, ezt meg nagyaon sokáig írogatja

2011. jún. 30. 13:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Jó a DVD olvasód, mást olvas rendesen?

A DVD jó, ha a gépről indítod, akkor adja ki azokat a menüket, amiket mutattál, nem írtad esetleg túl gyorsan?

Ha van egy pendrive-od, amire ráfér a KUbuntu, akkor az UNetBootIn programmal bootolhatóvá teheted a pendrive-ot, és rárakhatod a Kubuntu-t, ha az alaplap képes USB-ről bootolni, úgy is megpróbálhatnád, evvel kizárnád, hogy a DVD-vel/DVD íróval van a gond (és nem kéne mégegy lemez)

2011. jún. 30. 13:28
 10/10 A kérdező kommentje:
a dvd meghajtóm biztos hogy jó, de a pendrive-os megoldsás működik telefonban levő memkártyával is? (4giga)
2011. jún. 30. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!