Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki tud Sims-hez hasonló...

Valaki tud Sims-hez hasonló életszimulátoros játékokat?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 20:25
 1/9 A kérdező kommentje:
Néztem már egy párat a neten de mindegyikhez cd-kell. Nekem pedig olyan kell ahol lehet házat építeni és berendezni vagy csak berendezni, és utána embereket is tudok beletenni.Stb.. Élethű játék félét... :)
2011. jún. 26. 20:25
 2/9 anonim ***** válasza:
hogy érted azt hogy mindegyikhez cd kell?
2011. jún. 26. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Mivel egyáltalán nem játszom a géppel, ezért csak hallomásból ismerem a Singles nevű programot. Lányaim sokáig játszottak vele, és nem kellett a futtatásához cd.
2011. jún. 26. 20:32
 4/9 A kérdező kommentje:
hát már a singlest is megpróbáltam.a simset is telepítettem közbe kérte a kódot.jó volt az is. amikor végzett a telepítéssel akkor meg kérte a cd-t.
2011. jún. 26. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Még egy program eszembe jutott, ennek azt hiszem The movies a címe. Itt egy filmstúdiót kellene felvirágoztatni.
2011. jún. 26. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát igen a legtöbb hamis játék kéri a cd-t...

crack-ről nem hallottál még?

2011. jún. 26. 20:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem nem hallottam róla. és az mit jelent?
2011. jún. 26. 20:38
 8/9 A kérdező kommentje:
és a singlest hol lehet letölteni úgy hogy menyjen is?
2011. jún. 26. 20:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Mivel a játékok mellett a torrent oldalakat is mellőzöm, ezért a Dateget.net oldalt ajánlom. Regisztrálás után megkereshető és letölthető a Single2, igaz nem egyszerre, de Total Commanderrel gyerekjáték összefűzni a fájlokat. Meg persze a Google is segíthet!
2011. jún. 26. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!