Hol és hogyan tudom beállítani, hogy a két partícióm közül a másik induljon el automatikusan, ne a jelenlegi?
Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 17:39
1/9 anonim válasza:
??
A két partíción, egy-egy különböző Operációs rendszer van? és azt szeretnéd, hogy ne a jelenlegivel induljon a géped, hanem a másikkal?
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de XP-m van......:(
2009. márc. 25. 19:03
6/9 anonim válasza:
Ha XP-d van akkor Win+Pause, Speciális fül, Indítás és helyreállítás részen belül Beállítások gomb, és kiválasztod az alapértelmezett operációs rendszernél a másikat.
7/9 A kérdező kommentje:
ááááááá......köszönömmmmm!
2009. márc. 26. 07:42
8/9 anonim válasza:
No igen... de ez azért azt jelenti, hogy elindul az XP betöltő - majd rájön, hogy most mást kell indítania.
Szerintem jobb ötlet (ha a másik partíció másik winchesteren van) a BIOS setup beállítás.
9/9 A kérdező kommentje:
Ühüm......no és erre tudjátok a megoldást?Kicsit aggódom......
Miért nem látja a Win7 az adat vinyómat?!
A rendszer vinyón volt egy 300 gigás üres rész,felraktam a Win7-et,és azóta csk az indul el, a másik kettő /C és D / nem!Total Commander-ben látja ugyan ezeket a partíciókat, de gépindításkor csak a Win7-et kínálja fel, a másik 500 gigás adat vinyót meg nem is látja!!!! Mit csináljak?
2009. márc. 26. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!