Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan oldható meg egy USB-s...

Hogyan oldható meg egy USB-s webkamerával, hogy ha a bekapcsolt géphez kapcsolódok távolról, a neten keresztül, akkor látom a kamera képét?

Figyelt kérdés
Milyen szoftver kell hozzá?
2011. jún. 22. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
kötve hiszem ,hogy megoldható lenne, legalábbis nem ilyen egyszerűen, mint ahogy azt te gondolnád, és amúgy sem illik senkit kukkolni, sőt, a törvény bünteti...
2011. jún. 22. 22:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Te hol olvastad, hogy kukkolni akarok te majom?! És szerintem meg igazán egyszerűen megoldható, csak nem tudom milyen szoftver kell hozzá. Tudtam, hogy egy másik rovatba kellett volna tenni ezt a kérdést, mert ez csak ilyen "Hogyan legyek nyolcas Paladin a Warcraftban" szintű hülyegyerekekkel van tele. De ha már ilyen okos vagy, elmondom mire kell. A kutyánkat most szoktatjuk a kerthez és barátnőm a munkahelyéről figyelné, hogy hogyan viselkedik, miket csinál. ENNYI, nagyokos...
2011. jún. 22. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocs hogy félreismertelek, csak én is arra számítottam, mint te, hogy csak valami kis hülye taknyos gyerek, de akkor mindketten tévedtünk, mert én sem vagyok az, ebben az esetben sajnos nem tudok segíteni, nem hallottam ilyen programról...
2011. jún. 22. 23:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Mégis tudok segíteni, gugliztam egy kicsit, és meg is találtam, itt egy oldal, a legalsó hozzászóló ír több programról is... :)

[link]

2011. jún. 22. 23:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
2011. jún. 22. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!