Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van valami módszer a CRC...

Van valami módszer a CRC adathiba ellen?

Figyelt kérdés
van egy iso fajl egy dvdn de sajna nemtudom se feltelepíteni se lementeni a gépre:\\ nincs erre valami progi vagy valami?
2009. márc. 24. 09:17
 1/3 MESTER26 válasza:

mivel leszedni sem tudod a fájlt így azt feltételezem a dvd

sérült meg írás után... még ha valami progival le is kerülne a fájl a merevlemezre a crc hiba iso fájlnál ha jól tudom nem nagyon javítható (ez nem biztos)

szóval a dvd-t kell "megjavítani"

nekem egy párszor bevált módszer kicsit h*lyén hangzik...

[leginkább ha látható , kisebb karcok vannak rajta]:

olaj :) valami finom anyaggal átdörzsölöd étolajjal

természetesen annyira hogy ne maradjon rajta csak minimális , csíkok-se maradjanak az olaj miatt

szóval semmi ami még jobban akadályozná az olvasást

és ha szerencséd van az olaj eltömítti a karcokat és az isofájlod lenn lesz a gépeden

vagy vegyél dvd polírozót vagy mit :P -ha fontos fájlról volna szó

ha meg nem karcos viszont foltok vannak a dvd "védőrétege" alatt akkor meg írás közben volt valami...

más igy nem jut eszembe max hogy nézd meg más meghajtóba is mert a crc -hibától szerintem le tudnád szedni a lemezről és jelen esetben a crchiba az miatt van jelen ami miatt nem lehet leszedni :D egyszóval neked nem a crc hiba a baj

ha esetleg adsz valami bővebb infót még talán tudok valamit

M26

2009. márc. 25. 02:00
 2/3 A kérdező kommentje:
háát őő milyen bővebb infóra lenne szükséged?
2009. ápr. 5. 17:42
 3/3 anonim ***** válasza:
a válaszolónak : köszi a módszer nagyon működött! volt egy játékom nem iso hanem eredeti cd-n és nekem is ez a CRC hiba volt! szóval elolvastam amit irtál és működött! csak néztem hogy milyen gyorsan bemásolt 4,3gb-t a gépbe! szóval köszi a tanácsot! étololaj + cd jó barát :)
2012. ápr. 2. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!