UTorrent beállító kalauzben hogyan lehet a Portot megnyitni?
Szeretném a uTorrente hállózati beállításait belőni, de sehogy sem sikerül a portot megnyitnom... Ezt kapom az ablakban. [link]
TP-Link Routert (TL-WR340GD) használok, és Win7 op rendszert. A tűzfalon a uTorrent engedélyezve van, a Hálózat a uTorrent szerint rendben van! ( [link] mégsem akaródzik a port megnyitását elérnem...
Hálás volnék a segítségetekért!
köszönöm a linket. Ment a zöld kezecske! ;)
Megcsináltam, de sajnos továbbra sem változott semmi... :( Ugyan az a szitu, pedig lépésről lépésre mindent úgy csináltam, ahogy leírja, mégsem jó... :S
esetleg még valami ötlet?
köszönöm neked előre is! közben eszembe jutott, hogy talán az okozhatja a problémát, hogy nem statikus az ip címem. és valóban nem staikus! viszont bár próbálkoztam, nem sikerült át állítanom fixre...
ha tudnál segíteni, nagyon megköszönném! :)
Ja, és még valami: milyen torrent fájlal, és melyik torrent kliensel próbálkozol?
Én ajámnlom használatra a 2.2.1-es utorrentet, én is azt használom
szia :)
nagyon szépen köszönöm a segítséget! Egyenlőre nem vagyok otthen, de emint haza érek, és lehetősségem lesz rá, megcsinálom a screenshotokat! Bár jövő hétvége előt nem valószínü, hogy sor fog rá kerülni.. :(
Remélhetőleg fogsz még tudni akkor is segyteni! ;)
Egyébként szerintem én is ezt a verziószámú klienst használom! :)
szép napot, hét végét neked, és köszi még 1x előre is!
bocsi a rengeteg elgépelésért...
kapkodok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!