Codemasters: F1 2010 Lehetséges az unpatchelés?
Sziasztok. Röviden annyi lenne, hogy már a 3. szezonban jártam, amikor felraktam a patchet a játékhoz. Billentyűzettel játszottam, és elég jól ment, viszont a patch „kissé” megváltoztatta az irányítást, és azóta semmi kedvem játszani. A kérdés annyi lenne hogy lehetséges-e valahogy unpatchelni a játékot, vagy csak az újratelepítés lehet megoldás? (Ha igen, akkor hol a rákban van az uninstall? Mert sehol nem találom...)
Idióta válaszoktól kíméljetek meg. Köszönöm a válaszokat előre is.
Konkrétan unpatchelni nem lehet, viszont ha újra is installálod a mentést nem biztos, hogy be fogja tudni olvasni, mert az már az újabb verzióhoz tartozik és ez úgy működik, hogy az újabb verzió olvassa a régebbi mentését, viszont fordítva nem megy. (Persze ettől még működhet a dolog.)
Hogy érted, hogy megváltozott az irányítás? Más gombokkal működik? Mert azt ugye lehet orvosolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!