Már régóta keresek egy oldit, ahonnan le lehet tölteni... eddig az összes oldal amit néztem az rossz volt, és nem lehetett telepíteni. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna egy ilyen oldiról. :) Ingyenesen persze.
Meg nem tudom, hogy le lehet-e magyar verzióba is tölteni... :/
2011. jún. 18. 15:25
1/8 anonim válasza:
A photoshop nem ingyenes szoftver, be kell menni a boltba és megvenni.
2011. jún. 18. 16:04
2/8 anonim válasza:
Kgb-site.net oldalon nézz körbe. regisztráció után letölthetsz mindent, még key-es változatot is. De hogy mennyire működnek, azt nem tudom.
2011. jún. 18. 16:51
3/8 anonim válasza:
Ajánlom, hogy kukkants meg pár torrent oldalt is.(Ha nincs letöltőd akkor töltsd le pl. a BitTorrentet.
Pl.: [link] (nem 100%, hogy működik, de megbízható)
2011. jún. 18. 18:53
4/8 anonim válasza:
Én a GIMP-et ajánlom, ha nem tudod a Photoshopot megfizetni. A warezolás még mindig lopás. Én már megjártam vele. Azóta tudom, mi az az Openoffice, a Gimp és sok más ingyenes, de nagyszerű program.
2011. jún. 18. 21:43
5/8 anonim válasza:
Az első válaszoló bekaphatja, kiváncsi vagyok ő is megvette-e..
Nem pár ezer forintba kerül, szóval..
2011. jún. 18. 22:23
6/8 anonim válasza:
[link] Innen letöltheted. Teljesen ingyenes, és tökéletes. Én évek óta ezt használom.
2011. júl. 10. 14:35
7/8 anonim válasza:
Igen megvettem mivel a munkámhoz kell. Nem volt olcsó de 3-4 munkám bőven visszahozza az árát...
2011. júl. 11. 14:02
8/8 anonim válasza:
én is ebben a témakörben "dolgozom" persze nem főállásként. csak másodlagosan, és nekem is eredeti de ez mindegy..
a lényeg hogy országunkban nem engedheti megy átlagos ember magának, hogy hétköznapi dolgokhoz, egy két kép szerkesztéshez megvegye az egész szoftvert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!