Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan rar feltörő progi...

Van olyan rar feltörő progi ami működik?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a netről pár cuccot és nincs hozzájuk jelszó,ahonnan letöltöttem ott nem irták fel,máshol sem!
2009. márc. 23. 10:27
 1/7 anonim ***** válasza:
2009. márc. 23. 10:45
 2/7 anonim ***** válasza:

RARhoz csak brute force progik vannak, amik eltökölnek egy darabig (akár évekig), mire kidobják a jelszót.

Néhányat lehet próbálkozni: a hely címe, ahonnan leszedted, esetleg a feltöltő neve, illetve ezek kombináviója.

2009. márc. 23. 11:42
 3/7 A kérdező kommentje:

[link] ez az 1-ik legfontosabb

van egy readme is vele:

--> The content you have downloaded is password protected to shield it from automated leeching and detection.

--> Please go to www.Abubo.com and follow instructions to get your archive password.

We hope you enjoy this quality release! We have put in a lot of effort into getting this to you.

>>>>> Note: The password is case sensitive. So please remember to enter it exactly as it is displayed.

Have a nice day :)

De azon az oldalon nem irja a jelszót!

2009. márc. 23. 12:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt írja, hogy menj az abubo.comra, és ott megkapod a a jelszavad. De nehogy megtedd, ugyanis valószínűleg ez egy rosszindulatú oldal. (A 13/03-as SP-t csak holnapután este adják az amcsiknál, ez TUTI nem az!!!)

(Az 2. válaszoló-szintén sp fan)

2009. márc. 23. 12:43
 5/7 anonim ***** válasza:

rar-ral tényleg felesleges próbálkozni, olyat kell keresni, amihez van kód.

s13e03-t pedig tényleg csak 25-én adják le...

2009. márc. 23. 14:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudom h azt irta h menjek arra az oldalra és ott megtalálom a jelszót tegnap rá is mentem, nem volt semmi.Azt is tudom h csütörtökön fogják az uj sp epizódot leadni,de reménykedtem h ez valami csoda lehet...tévedtem.
2009. márc. 23. 19:37
 7/7 Gyurixxx válasza:
Hát igen, elég sok ilyen szélhámosság van a neten. És ennek az egésznek az internetes pénzkeresés a célja. Amúgy feltörni a RAR-t ténleg csak Brute-force módon lehet, ami kb 30 jelszót tesztel másodpercenként, vagyis 5-6 jegynél hosszabbat már nagyon sokáig tart vele feltörni.
2011. nov. 26. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!