Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi baja a Microsoft Word-nek?...

Mi baja a Microsoft Word-nek? A 2003-as van meg, de letöltöttem a 2007-es próbaverzióját, ami lejárt. Most ha valamit megnyitok, akkor a 2007-essel nyitja meg, amibe nem tudok írni, másolni csak a doc.-ot látom.

Figyelt kérdés

Ha a 2003-asat megnyitom, akkor kiírja, hogy telepítés, és hogy hiányzik valami, ezért tegyem be a CD-t amiről feltettem, de az nincs. Akkor most mit csináljak, hogy a 2003-assal nyissa meg és a másik eltűnjön?

Légyszi segítsetek! Fontos lenne.

2009. márc. 22. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Unistalláld a 2007-et. Aztán indítsd újra a gépet. Ha így sem nyitja a fájlokat, akkor telepítsd újra a 2003-mat.
2009. márc. 22. 20:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Törlésre valami jobb programot használj...YourUninstaller, RevoUninstaller...utóbbi ingyenes...
2009. márc. 22. 21:46
 3/4 A kérdező kommentje:
A Startból töröltem csak. Nem tudom hová van feltéve. A 2003-asat sem tudom. Nem értek hozzá.
2009. márc. 23. 14:02
 4/4 anonim válasza:
Start->programok hozzáférhetősége..->programok módosítása v eltávolítása
2009. márc. 23. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!