. Zip -ből . Iso Kiterjesztésű fájl?
Letöltöttem az F1 2010 razort 1911 -et!
De nem tudom telepíteni Deamon Tools-al mert nem .iso kiterjesztésű letöltöttem az UltraISO-t amivel .iso kiterjesztésű fájl lehet csinálni de azzal csak 300Mb-t lehet de az F1 2010 5,60 Gb
Ezt Az F1-et töltöttem le 1st-ről: *****
valakinek valami ötlete hogy feltudjam telepíteni?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
MagicIso képes korlát nélkül .iso-t készíteni.
Viszont mielőtt a zip-ből iso-t csinálsz, gondold át mit kapsz a végén: egy daemon tools-szal megnyitható virtuális képfájl, amiben zip fájl lesz található, mivel az a kiindulási fájl, tehát nem csináltál semmit, csak egy plusz körben nyitod meg.
Először inkább nézd meg mi van a zipben, vagy bontsd ki a tartalmat, abban kellene lennie a valódi iso-fájlnak ami a játék másolatát tartalmazza.
ha 001,002 fájlok vannak, akkor először Total commander összeilleszteni a tartalmat. Ha ebből lett egy zip, lehet hogy duplán van csomagolva és a zipet is ki kell csomagolni.
Igy van
totalcommanderel megnyitod az első vagy az utolso filét
és fogsz kapni egy nagyméretű filét azt egy másik könyvtárba átmásolod és az amit átmásoltál berakod Deamon Tools ba és őrülsz :))
A creck a telepitő n volt van rajt miért nem azt használod?
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!