Megvettem a Fable III-t PC-re és nem működik. Pedig mindent frissítettem. Szerintetek mi lehet a hiba?
elolvastam (1,5 órás telepítés után) a ReadMe-t akkor azt írta hogy lehet játszani XP-n is csak online nem.
bekapcsoláskor: "Ennek a játéknak a használatához be kell jelentkezned." következő pedig a jól ismert: A fable3.exe hibát észlelt ezért leáll. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
CSAK EZÉRT átraktam a gépem XP-ről Vista-ra és telepítettem(fenti idő kétszerese alatt) és így sem működik. Sőt! Most még a GamesForWindows kliens-se jön be :S
Elismerem paul(.)dll-t használok
1,5 óra volt a telepítés? Milyen géped van neked?
Nem lehet, hogy az a baj, hogy nem is felelsz meg a minimum követelményeknek?
a paul.dll az egy újfajta szoftvervédelem tehát amikor pl Crack-elsz akkor nem a fájl alkalmazását hanem a dinamikus catolású/hivatkozású könyvtár kiterjesztésű kis fájlocskát kell áthelyezni (dll=Dynamic Link Library).
PL a GTA IV is ilyen ...
És amúgy a gépem jó lenne csak az op rendszer nem biztos...
Pontosabban egy ismerősom egy 'bizonyos' torrent megosztó helyen (nCore) azt olvasta hogy XP-n a SzCs(Szervíz csomag) 3-at kell telepíteni és mukszik is.
Na ő az előtt telepítette az SzCs-t én meg az után.
Most sehogyse mukszik és a nővérem szerzett egy új gépet (HP windows 7-el) az ajánlott rendszerkövetelmények is jók voltak (Kivéve a Ram-ot de az is a minimális és az ajánlott között van :) ) nah... és azon is csak nagyon akadozva ment a játék minimál grafikán persze csakis az OffLine SinglePlayer módban... Az első teleportálásnál kikapcsolt
dfhgpéero jgzú 54z
w5tőhkp4
rt húl4rth
űá.˘\|t>ßqt456é
gyors trágárság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!