A gepemen megtelt a D:/ drive, felterkepeztem a HDGraph-al hogy szabaditsak fel egy kis helyet, de mutat egy 21,62GB meretu mappat, az irja unknown files, igy en sem talalom es nem tudom kitorulni. Miert es Hogyan tudnam kitorulni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 09:13
1/4 A kérdező kommentje:
Ja bocs azt kihagytam hogy mi az?
2011. jún. 13. 09:13
2/4 anonim válasza:
Kapcsold be a rejtett fájlok megjelenítését.
Bár ha jól sejtem az a mappa a System Volume informations, ami a rendszervisszaállítási fájlokat tartalmazza, ha erre nincs szükséged a vezérlőpult/rendszer alatt kapcsold ki a rendszervisszaállítást.
Továbbá töröld azokat, amikre nincs szükséged, amikre van, de nem túl gyakran, azokat pedig kiírhatod CD-re is, majd a merevlemezről törlöd, avval is felszabadítasz helyet.
3/4 A kérdező kommentje:
Jo de hogyan toroljem? egy kicsit pontosabban legyszi. Nem vagyok a szamitogep ordoge. Amugy meg a rejtett fajlokat is bekapcsoltam.
2011. jún. 13. 09:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!