Letöröltem az msn 2009-et mindenestől és most semlyen msn-t nem tudok felrakni. De a 2009-es msn telepítője azt írja ki hogy felvan telepítve de nem találom sehol. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. márc. 20. 23:33
1/10 anonim válasza:
hát nem tudom honnan törölted de nem a vezérlőpultból az biztos
startmenü/vezérlöpult/programok telepítése és eltávolítása/Windows Essential erre katt 1x majd eltávolítás
2/10 anonim válasza:
3/10 A kérdező kommentje:
Már eltávolítottam a Windows Essentialt és nem történt semmi a CCleanerrel is próbálkoztam ismét semmi
2009. márc. 21. 13:00
4/10 A kérdező kommentje:
Nekem ez a Zapmessenger nem csinál semmit csak tölt órákon át és semmi
2009. márc. 23. 17:35
5/10 anonim válasza:
lekell szedni vezérlőből mindent amiben win live van, meg azokat a sync cuccokat aztán lehet visszarakni a régit
6/10 A kérdező kommentje:
Ismét semmi :( eltávolítottam az összes win livet és a sync cuccokat is és nem vállt be
2009. márc. 28. 16:37
7/10 anonim válasza:
melyik verziót raknád vissza helyette? próbáld a 8.1et aztán ha kell újabb majd frisited
8/10 A kérdező kommentje:
Ezt egyszerűen nem értem!
Semmi nem válik be. Felraktam a 8.1-es és ugyan azt írja ki mint a 8.0-ásnál
2009. ápr. 4. 09:51
9/10 A kérdező kommentje:
Valaki segítsen!!! Nem tudok mit csinálni!
2009. ápr. 25. 20:55
10/10 anonim válasza:
nekem is ugyan ez van.segitsetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!